De Koploper Babbel.

22-09-2022

Werkzaam bij:         Coppens Metaal-techniek (sinds 2019)
Functie:                    Accountmanager
Leeftijd:                    26 jaar

Wat houdt jouw functie precies in?
“Primair ben ik bezig met het ontwikkelen en onderhouden van klantrelaties. Je kunt hierbij denken aan klantbezoek, orderverwerking, het in kaart brengen van de klantbehoefte en procesoptimalisatie op het gebied van verkoop. Kortom, een mooie en veelzijdige functie.”

Kun je wat vertellen over de werksfeer?
“Ik werk met fijne collega’s. We gaan er samen tegenaan, maar er is ook alle tijd en ruimte voor een praatje en informele gezelligheid. Wat ik ook als prettig ervaar: we werken hier op een goede manier samen en we weten wat we aan elkaar hebben. Iedereen heeft een specialisme en samen hebben we een doel: slimme en kostenefficiënte oplossingen bedenken voor onze klanten op het gebied van buisbewerking!”

Wat vind jij het mooiste aan jouw vak?
“Samen met de klant een vraagstuk uitwerken tot project, waarbij alle stappen in het proces worden doorlopen. Dus niet alleen de productie zelf, maar ook de pre-productiefase. Want juist hier valt voor de klant vaak winst te behalen. Daarnaast investeer ik veel tijd en energie in een goede klantrelatie. Uiteindelijk is dit het fundament onder een langdurige relatie. Samenvattend: van niets, iets maken!”

Heb je leuke anekdotes of tradities?
“Mijn spreekwoorden zorgen vaak voor buikpijn van het lachen bij mijn collega’s. Bijvoorbeeld … ‘het zit nog in de pijpleiding’, ‘dan zit ik er als derde wiel tussen’ of dan is de dam van het hek.”

Waarom zou je willen werken bij Coppens Metaal-techniek?
“De passie voor buisbewerking is hier ongekend. Daarnaast is de diversiteit aan klanten groot, dus dat geldt ook voor de uiteindelijke producten die we maken.”

Meest gave project?
“Voor een designer hebben we mee mogen denken tijdens het ontwerpproces van een tafel. Daarbij kregen we de vraag om na te denken over de manier waarop we de tafel zo efficiënt mogelijk konden produceren en wellicht het design nóg mooier konden maken. Door verschillende combinaties binnen ons machinepark hebben we de kostprijs flink kunnen drukken en waren we in staat om een geweldig stukje design af te leveren. In dit project kwam echt alles samen.”

Deel dit bericht

Heijerdijk 1 - 5563 BP Westerhoven
T: 040 208 20 75
info@coppensmetaal.nl

Coppens Metaal-techniek BV
KVK-nummer: 72600020